Kredieten

Wilt u een onroerend goed kopen of renoveren en een hypothecaire lening afsluiten? Wij bieden u alternatieven voor de klassieke hypothecaire kredieten.

Onze kredietoplossingen

U kunt uw levensverzekering op verschillende manieren gebruiken om uw vastgoedproject te financieren:

Wedersamenstelling van het kapitaal

Deze formule maakt het mogelijk uw opgebouwd pensioenkapitaal op de einddatum van uw verzekeringscontract te gebruiken om uw hypothecair krediet terug te betalen. Tijdens de loop van uw contract betaalt u enkel de intresten van uw krediet. De terugbetaling gebeurt in een keer op de vervaldag van uw hypothecair krediet. U hoeft niet over een kapitaal te beschikken om deze formule te gebruiken, in tegenstelling tot het voorschot op het pensioenkapitaal (zie hieronder).

Voorschot op het pensioenkapitaal

Het is ook mogelijk om een voorschot te vragen op het pensioenkapitaal dat u al hebt opgebouwd (zie onderstaand voorbeeld). 

Voorbeeld: uw pensioenplan voorziet dat u op uw 65ste verjaardag een kapitaal van 100 000 euro ontvangt. Wanneer u op uw 40 jaar een voorschot op het pensioenkapitaal vraagt, ontvangt u een percentage van het kapitaal dat u tot dan toe hebt opgebouwd (bv. 40 000 of 50 000 euro). 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze formule. Samen gaan we na welke formule het best beantwoordt aan uw behoeften.

3 goede redenen om uw aanvullend pensioen in een onroerend goed investeren

  • Het is een ideaal alternatief voor een hypothecair krediet dankzij de fiscale voordelen.
  • U hoeft niet te wachten op uw pensioen om uw aankoop te verwezenlijken en u hoeft uw persoonlijke reserves niet aan te spreken.
  • Uw vastgoed is beschikbaar op het ogenblik van uw pensioen.

Aarzel niet om ons te contacteren wanneer u meer informatie wenst over deze kredietoplossingen.

Mijn gezin beschermen in geval van overlijden

U sloot zopas een hypothecaire lening af om een huis of appartement te kopen? Maar wat als u vroegtijdig overlijdt? Hoe zullen uw erfgenamen uw lening terugbetalen?

Dankzij een schuldsaldoverzekering betaalt de verzekeringsmaatschappij de lening volledig of gedeeltelijk terug in geval van vroegtijdig overlijden.

Maar er bestaan ook nog andere overlijdensdekkingen:

  • Aanvullende overlijdensdekking inbegrepen in een pensioenproduct
  • Tijdelijke overlijdensverzekering met constant kapitaal

U kunt ons uiteraard altijd contacteren voor meer informatie.